Ota yhteyttä

Tanja

Tanja
Komulainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kaupanvahvistaja

Puh. 050 529 2222
tanja.komulainevikotiin.fi
www.ovikotiin.fi
» Lähetä minulle viesti

Kaipaatko henkilökohtaista, juuri sinulle räätälöityä palvelua kodinvaihdossasi? Tässä minä olen, sinun välittäjäsi.


Vajaan vuoden kotiäitinä oleminen antoi mahdollisuuden seisahtua hetkeksi ja suunnitella tulevaisuutta. Pikkuhiljaa kehkeytyi ajatus oman yrityksen perustamisesta, jotta asiakkaani saisivat minulta juuri minun näköistä palvelua.

Tietoa ja taitoa taustalta löytyy. Takana on kymmenen vuoden kokemus alalla, menestystä sekä lukuisia tyytyväisiä asiakkaita uusissa kodeissaan. Työskentelen mieluusti koko Pirkanmaan alueella. Parhaimmillani olen kotikunnassani Pirkkalassa sekä lähiympäristössä Tampereella, Lempäälässä, Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla, mutta kokemusta löytyy myös Hämeenkyrön, Sastamalan, Vesilahden ja Oriveden asuntomarkkinoista. Taitoni riittävät niin pienten kuin isojen, edullisten kuin kalliimpien, luukkujen sekä lukaaleiden myyntiin.

Koti on ihmisen tärkein, ja monesti myös kallein omaisuus. On siis hyvin tärkeää, että kodinvaihto sujuu mutkattomasti kaikki tärkeät yksityiskohdat huomioon ottaen. Minun tehtäväni on huolehtia, että kaupanteko etenee kaikkien lakien, asetusten ja määräysten mukaisesti. SKVL:n aktiivinen jäsenyys takaa, että tietotaitoni pysyy ajan tasalla, joten sekä ostajan että myyjän on turvallista tehdä kauppaa kauttani. Toimin myös Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana. Ammattitaitoni lisäksi haluaisin tarjota sinulle luottamusta. Asuntokaupan ehdoton onnistumisen edellytys on luottamus, niin myyjän ja välittäjän kuin myös ostajan ja välittäjän välillä. Näillä eväillä saadaan parhaat asuntokaupat aikaiseksi sekä uusia onnellisia kodin omistajia.

Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voisin parhaiten palvella juuri sinua kodinvaihdossasi!

Yhteystiedot
Viestisi minulle

Kiitos

Kiitos yhteydenotostanne!

Kiinteistönvälitys Ovi Kotiin LKV Oy
Kartanontie 16 C 23
33960 Pirkkala
Käyntiosoite: Kauppakatu 2,
37100 Nokia
https://www.ovikotiin.fi

Kiinteistönvälitys Ovi Kotiin LKV Oy

Kartanontie 16 C 23
33960 Pirkkala
Käyntiosoite: Kauppakatu 2,
37100 Nokia
Y-tunnus: 2294928-4

Puh. 050 529 2222
tanja.komulainevikotiin.fi
www.ovikotiin.fi

Ovi Kotiin myös Facebookissa


Instagram

» tietosuoja- ja rekisteriseloste


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)